Nieuws

iPhone 6 verliest van Moto X in buigtest

Nadat hij zijn buigtest van de iPhone 6 Plus heeft getoond, gaat Lewis Hilsenteger van Unbox Therapy aan de slag met een serie smartphones. Dit levert wisselende resultaten op.

Het is toch een bijzonder gevoel: een dure smartphone kopen en die meteen proberen kapot te maken. En aangezien de buigbaarheid van de iPhone 6 Plus waarschijnlijk op veel plekken onderwerp van gesprek is vandaag, moeten we zo veel mogelijk bewijslast zien te verzamelen.

Gelukkig hebben we Lewis Hilsenteger, de man van Unbox Therapy die met de originele probeer-het-te-buigentest kwam. De wereld was geschokt. Nu keert hij terug met een uitgebreidere demonstratie

[related_article id=”161563″]

Nieuwe test
Deze keer besluit hij de iPhone 6 (in plaats van de prima buigbare 6 Plus) te testen tegen stevige concurrentie, zoals de HTC One M8, Nokia Lumia 1020 en Moto X. Er zijn al verschillende klachten dat wanneer je de iPhone 6 bijvoorbeeld in je broekzak stopt, hij kromtrekt.

Nadat Hilsenteger druk uitoefent op de juiste plek, vindt hij een kleine deuk terug in de vorm van de iPhone 6. Hij beweert dat het toestel veel minder buigzaam is dan zijn grote broer, de 6 Plus. Het is uiteraard niet mogelijk om erachter te komen of hij precies even veel druk heeft gezet als bij de 6 Plus. Hilsenteger denkt dat de kleinere vorm van de iPhone 6 bijdraagt aan zijn stevigheid. Op zich een logisch argument.

Andere toestellen
Ook de prachtige HTC One M8 breekt onder druk. Het onmiskenbare geluid van loslatende lijm is goed te horen. Het scherm komt een klein beetje omhoog uit zijn casing. De Moto X is juist erg stevig, tot grote verrassing van Hilsenteger. Het toestel geeft geen millimeter mee. De Lumia maakt ogenschijnlijk wat breekgeluiden en er is een beetje beweging, maar niet genoeg voor paniek.

Het is niet duidelijk of de kracht van Hilsenteger afneemt na al die testen. Maar welke telefoon je ook gekocht hebt, besef dat hij een bepaalde grootte heeft. Net zoals jij en je broekzakken. Ga er daarom verstandig mee om.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business