Nieuws

Amazon Kindle-app ondersteunt Nederlands

De Amazon Kindle 4.7-update ondersteunt nu ook de Nederlandse taal. Betekent dit dat we binnenkort ook e-books van Amazon hier kunnen verwachten?

Amazon heeft de Nederlandse taal toegevoegd aan zijn Kindle-app, in update 4.7.

Met de Amazon Kindle-app kun je via de Amazon Store boeken kopen en lezen, en je kunt naar audiobooks luisteren. Met de nieuwe update voor de app zijn er niet alleen wat bugs opgelost, maar hij biedt ook een aantal andere mogelijkheden.

Zo kun je nu al beginnen te luisteren voordat het boek helemaal is gedownload. Ook heeft Amazon gewerkt aan de highlights: wil je de highlight bijwerken, dan kan dat nu. Door te tappen op de highlight zie je nu een aantal opties verschijnen en kun je bijvoorbeeld de kleur aanpassen.

Nederlands
Het belangrijkste nieuws van de update is echter de ondersteuning voor de Nederlandse taal. Dat duidt erop dat Amazon de Nederlandstalige markt wil betreden met e-books, wellicht al deze maand. Het schijnt dat uitgeverij Xander al een contract heeft getekend met een webshop, maar door de hoge kortingen die Amazon vraagt verlopen de onderhandelingen met de uitgevers moeizaam.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business