Nieuws

Specificaties Samsung Galaxy S6 onthuld in benchmark

Een gelekte benchmark van de Samsung Galaxy S6 Edge onthult de specificaties die we zullen terugvinden in het nieuwe vlaggenschip.

Op 1 maart licht Samsung de sluier van zijn nieuwe vlaggenschip en naarmate we dichterbij komen, lekken er ook meer details naar buiten. Nu is er een benchmark opgedoken die de specificaties van de smartphone prijsgeeft.

Het gaat om een benchmark van de Samsung Galaxy S6 Edge, maar we kunnen ervan uitgaan dat de specificaties overeen komen met die van de ‘gewone’ Galaxy S6. Bij de Galaxy Note 4 en Note 4 Edge waren de technische details immers ook identiek, met uitzondering van een klein verschil in batterijcapaciteit.

[related_article id=”161563″]

Het is het doorgaans zeer goed ingelichte Sammobile dat met de specificaties naar buiten komt op basis van een Aziatische bron.

De Samsung Galaxy S6 (Edge) wordt voorzien van een 5,1 inch Quad HD-scherm (2560 x 1440 pixels), en heeft een Exynos 7420-processor, 3 GB RAM en 32 GB intern geheugen aan boord. Achteraan zit een 20 megapixelcamera en vooraan vinden we een 5 megapixelcamera terug. Niet geheel onverwacht draait het toesel op Android 5.0.2 Lollipop, met daarover Samsungs bekende TouchWiz-interface.

Naast de specificaties geeft de benchmark ook de prestaties van het toestel prijs. De Exynos 7420 in de Samsung Galaxy S6 scoort een flinke 60.978 punten op de Antutu-benchmark en gaat er vooral wat betreft 3D-verwerking flink op vooruit ten opzichte van de oude Exynos 5433.

De hierboven opgelijste specificaties klinken aannemelijk, maar we zullen pas zeker weten hoe accuraat ze zijn op 1 maart, wanneer Samsung zijn Galaxy S6 officieel voorstelt.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business