Nieuws

Geeksphone introduceert fitness tracker met seksfunctie

Een fitness tracker dient meestal om je alledaagse bewegingen om te zetten naar prestaties. Geeksphone vindt dat seks daar ook bij hoort.

De Spaanse smartphonemaker Geeksphone, bekend van hun samenwerking met Silent Circle, heeft een wearable aangekondigd. Het betreft een fitness tracker met de naam Geeksme. De slimme armband krijgt een rond, monochroom display met 12 tweekleurige LEDs eromheen.

Geeksme krijgt een hoop fitness functies. Zo houdt hij het aantal verbrande calorieën bij en is het een stappenteller en een slaapmonitor. Ook kun je hem linken aan je smartphone zodat je berichten en inkomende oproepen kan doorsluizen naar je pols. Tot nu toe niets nieuws onder de zon zou je zeggen.

Hoe hoopt de Geeksme op te vallen in het overaanbod aan fitness trackers? Hij houdt ook je seksuele prestaties bij en meet je “vooruitgang” tussen de lakens. Want het kwantificeren van de wapenfeiten in je slaapkamer is blijkbaar een gewild ding.
De wearable krijgt hiervoor geen speciale sensoren. Je zal hem dus waarschijnlijk handmatig in de sexmodus moeten zetten (totaal geen afknapper), of hij zal factoren als hartslag en huidgeleiding moeten fout inschatten.

Ook krijgt Geeksme een functie die je ecologische voetafdruk bijhoudt. Dit gaat het doen met behulp van de GPS-functie op je smartphone (het horloge zelf heeft geen GPS). Door handmatig gegevens in te voeren over bijvoorbeeld recyclen en watergebruik kun je jouw impact op het milieu bijhouden.

De GeekMe is nu nog in ontwikkeling. De lancering staat voor eind juni gepland. Over een prijs is nog niets bekend.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business