Nieuws

Kom op 7 en 8 maart naar Imaging Days in Brussel

Op 7 en 8 maart vindt in Brussel een grote beurs over fotografie, video en beeldbewerking plaats. ZDNet-lezers krijgen extra korting in voorverkoop.

Op 7 en 8 maart vindt in Brussel een grote beurs over fotografie, video en beeldbewerking plaats. Op de Imaging Days krijg je kans om de nieuwste innovaties in foto- en videocamera’s uit te testen. Tegelijk kun je kennismaken met de oplossingen en toestellen die het beste aansluiten bij jouw favoriete bezigheid, van studioshoots tot mobiele fotoreportages. Je kunt er ook deelnemen aan de vele demonstraties en workshops op de stands van de exposanten, en het werk van topfotografen ontdekken in de tentoonstellingen en fotogalerijen.

Onze collega"s van Shoot en hun partners van Belgiumdigital zijn er ook. Op de gezamenlijke stand kun je terecht met alle vragen en opmerkingen over het magazine. Je krijgt er ook de kans om aan de slag te gaan met studiomateriaal; het hele weekend zijn er modellen te fotograferen op de stand.

Korting voor ZDNet-lezers

Tickets voor Imaging Days kosten 10 euro aan de kassa en 7 euro in voorverkoop via de website. ZDNet-lezers krijgen in voorverkoop nog een extra korting en betalen slechts 6 euro. Geef daarvoor bij het bestellen van tickets via deze website de aanbiedingscode ZDNETid2015 in. Het ticket voor de Imaging Days geeft eveneens toegang tot de beurs Drone Days, de eerste drone-beurs in België, die op dezelfde locatie plaatsvindt.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business