Nieuws

Een mini-dokter in je broekzak

Met de M.D. van B-On heb je altijd een dokter in de buurt. Het gadget past in je broekzak en kan je vitale functies meten.

De M.D. is een klein en licht doosje dat makkelijk in je boekzak of handtas past. Het bakje zit vol sensoren waarmee je verschillende vitale functies zelf kan meten.

De elektronische mini-dokter controleert je lichaamstemperatuur, hartslag, bloeddruk, zuurstof in je bloed, en kan zelfs een elektrocardiogram maken. De resultaten worden onmiddellijk gesynchroniseerd via bluetooth met een app op je smartphone (Android of iOS), en er wordt een geschiedenis van bijgehouden. Die informatie kan je vervolgens delen met je huisdokter in geval van klachten.

[related_article id=”161563″]

De M.D. valt vooral op door zijn gebruiksgemak, waardoor het toestel ook interessant is voor ouderen die zorg nodig hebben, maar misschien niet zo vertrouwd zijn met de nieuwe technologieën. Ook zij zouden volgens B-On snel genoeg met de M.D. overweg moeten kunnen.

De M.D. komt vergezeld van een armband waar je het toestel op moet bevestigen wanneer je je bloeddruk wilt meten. M.D. en armband worden als een pakket verkocht voor 199 euro. Een precieze lanceringsdatum is voorlopig nog niet bekend, maar staat gepland voor later dit jaar.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business