Nieuws

Twitch.tv waarschuwt voor mogelijke hack

De streamingsite die gespecialiseerd is in videogames, heeft alle wachtwoorden van zijn gebruikers gereset, omdat het vreest gehackt te zijn.

Twitch.tv, de bekende site die beelden uit videogames streamt, heeft zijn gebruikers gewaarschuwd dat de dienst mogelijk gehackt is. In een korte mededeling op zijn site waarschuwt de dochter van Amazon er voor dat er “ongeauthoriseerde toegang is geweest tot sommige accountinformatie van Twitch-gebruikers”.

Twitch heeft daarop alle wachtwoorden en ‘stream keys’ op de site gereset zodat deze opnieuw ingesteld moeten worden zodra de gebruikers weer inloggen. Oo de verbinding van de accounts met Youtube en Twitter is opgeheven.

[related_article id=”160734″]

Veel meer details heeft het bedrijf nog niet losgelaten. Wie er achter de mogelijke kraak zit, wanneer die heeft plaatsgevonden of wanneer die ontdekt werd, is niet duidelijk.

Twitch werd vorig jaar overgenomen door Amazon voor 970 miljoen dollar. De gebruikers van de dienst kunnen videogamesessies in real time streamen. Op het moment dat Amazon het bedrijf overnam, had het meer dan 55 miljoen actieve gebruikers.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business