Nieuws

Apple Watch na twee uur uitverkocht, wachttijd loopt sterk op

Apple heeft alle Apple Watches bij de lancering verkocht in amper twee uur. Wachttijden lopen nu op tot vier maanden.

Apple is eindelijk begonnen met de verkoop van de Apple Watch op 10 april, maar alles horloges waren al uitgeput na twee uur. De leverdata werden snel achteruit geduwd, lang na 24 april wanneer de eerste horloges worden geleverd bij hun nieuwe eigenaars.

Velen trokken daarop naar Twitter om hun beklag te doen. Sommigen riepen dat ze geen Apple Watch meer wilden door het hele debacle, maar het spreekt voor zich dat de lancering van de Apple Watch een succes mag worden genoemd.

[related_article id=”158256″]

In een statement vrijdag zegt Apples Retail Chief Angela Ahrendts dat het bedrijf “enkel online aankopen wil toelaten tijdens de lanceringsperiode” om zo een consistente ervaring te garanderen.

Ondanks dat de internationale reviews eerder kritisch zijn over de Apple Watch, heeft het grote publiek er geen oor naar. “Het horloge is mooi en veelbelovend; de meest ambitieuze wearable tot nu toe. Helaas maakt Apple de fout om zowat alles in een eerste generatie product te stoppen, met als resultaat dat de Apple Watch teleurstelt,” zegt CNET senior editor Scott Stein.

Er is voorlopig nog geen datum bekend wanneer de Apple Watch in België of Nederland beschikbaar zal zijn, maar gezien de grote vraag zou het wel eens kunnen dat we nog lang mogen wachten. Wie dat niet kan, kan terecht in onze buurlanden Frankrijk, Engeland en Duitsland.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business