combell-priorweb
E5 mode opende twee ‘experience stores’ in Aartselaar en Hasselt waar klanten terecht kunnen voor events en kledingmerken die in andere filialen niet verkrijgbaar zijn.

Het Belgische hostingbedrijf Combell neemt sectorgenoot PriorWeb over en krijgt er daarmee 8.000 klanten bij.

Advertentie

Het Belgische Combell kondigt aan dat ze de overname van sectorgenoot PriorWeb heeft afgerond.

combell-priorweb

 

De klanten van PriorWeb worden binnenkort rechtstreeks klant bij Combell. Met de overname worden, naast de 8.000 klanten ook 20.000 domeinnamen en 500 servers overgedragen.

PriorWeb verdwijnt

De cultuur van Combell sluit, volgens het persbericht, naadloos aan bij die van PriorWeb en beide bedrijven vonden daarom een goede match. Het gaat over een volledige overname, waarbij op termijn het merk PriorWeb zal verdwijnen.

Het klantenbestand bestaat voornamelijk uit bedrijven waaronder veel web agencies en developers. PriorWeb behoort, naar eigen zeggen, tot de top 5 van hostingbedrijven in België.

De overname van PriorWeb is er een uit een lange reeks. Combell richtte onlangs ook het bedrijf Unitt, voor managed hosting, op dat zich ook focust op de Nederlandse markt. Maar bovenal is Combell actief op de Belgische markt.


William Visterin is B2B hoofdredacteur bij Minoc Media Services. Hij staat in voor het vakblad Smart Business en de seminar reeks Business Meets IT, waar hij ook als keynote spreker fungeert. Ook een flink deel van de zakelijke content en research (over oa cloud, datacenter, mobile, security, business software, outsourcing, telecom,…) is van zijn hand. William schrijft én spreekt over IT, telecom, internet en business, en het liefst zelfs over allevier tegelijk.