Nieuws

Deze week: Windows 10 komt er aan en Google Foto’s getest

Microsoft heeft de officiële lanceringsdatum van Windows 10 bekend gemaakt en we gingen aan de slag met de nieuwe foto-opslagdienst van Google.

Microsoft bevestigt de lancering van Windows 10 eind juli. Het OS zal gratis beschikbaar zijn voor wie nu reeds werkt met Windows 7 en 8.

Gebruikers van de Home-versie van Windows 10 kunnen de automatische updates van het OS niet uitschakelen. Dat blijkt uit de specificaties van Microsoft.

Microsoft maakt het prijskaartje van Windows 10 bekend. De aankoopprijzen zitten in dezelfde prijsklasse als Windows 8.1.

De verkoop van de traditionele computer zakt voor het vierde jaar op rij en Windows 10 heeft daar een hand in.

Tijdens Computex heeft Microsoft diverse apparaten van fabrikanten laten zien die speciaal ontworpen zijn voor Windows 10.

Google Foto’s wil zich ontfermen over al je foto’s. Daarvoor schuift de dienst een aantal goede argumenten naar voren. We onderzochten wat daarvan aan is.

Google lanceert een nieuwe hub voor privacy- en veiligheidsinstellingen voor al zijn diensten. Daar verklapt het alles wat het over je weet.

Op 8 juni licht Apple waarschijnlijk de sluier van iOS 9. Dit hopen we te zien in de nieuwe versie.

De opvolger voor de OnePlus One is bijna klaar, maar is pas ten vroegste vanaf het volgende kwartaal beschikbaar.

Is je systeem besmet met allerlei malware? Ultra Virus Killer valt de boosdoener(s) aan met een bondgenootschap van verschillende tools.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business