Nieuws

Verkoop Samsung Galaxy S6 lager dan verwacht

Ondanks de positieve reacties tijdens de lancering, ziet het er naar uit dat de Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge niet voldoende zijn om Samsung terug rendabel te maken.

Volgens een rapport van BusinessKorea voorspellen bronnen dat de winst van Samsung lager zal zijn dan verwacht voor het tweede kwartaal van 2015. Analisten hadden initieel voorspeld dat de Galaxy S6 Samsung terug in de rendabiliteit zou trekken, dit blijkt nu valse hoop te zijn. Volgens een recent rapport zou de winst van Samsung zelfs 24 procent zakken ten opzichte van het tweede kwartaal in 2014.

Nu de initiële hype rond de Galaxy S6 is gestopt, verschuift de aandacht naar de Galaxy Note 5 phablet, die waarschijnlijk later dit jaar zal worden aangekondigd. Er wordt geloofd dat de Galaxy Note 5 qua vormgeving overeenkomsten zal tonen met de Galaxy S6, met name de met glas bedekte metalen achterkant. Men hoopt ook dat het een ultra-high definition 4K scherm zal krijgen.

Ook zijn er geruchten aan de gang over de Galaxy S6 Edge+. Volgens de geruchten zou de Galaxy S6 Edge+ erg lijken op de bestaande Galaxy S6 Edge, maar zal het scherm groeien tot 5,5 of 5,7 inch. De Edge+ zou verder nog beschikken over een Qualcomm Snapdragon 808 processor met 3GB RAM. Als laatste wordt er gezegd dat de Edge+ een batterij van 3000 mAh zal krijgen, als reactie op de klachten over de korte batterijduur van de S6.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business