robotmaaier

Ben je overtuigd van het voordeel van een robotmaaier voor je gazon? We zetten zeven alternatieven op een rij en onderwerpen ze aan een vergelijkende test.

Gerelateerde artikelen

Test Ambrogio L30 Elite: maaien in stijl

Een Italiaans merk dat ons gras wil maaien, en het is geen Ferrari of Lamborghini. Ambrogio ziet eruit als een raceauto, maar dan voor je gazon.

Deze 7 social media gebruiken marketeers het meest

Het sociale media-landschap bestaat uit meer dan Facebook alleen. Uit alle mogelijke opties kiezen marketeers deze zeven netwerken het vaakst om hun doelgroep te bereiken.

Test Gardena R50Li: pittig geprijsd

Gardena is lid van de Husqvarna-groep. Ondanks dat de R50Li hun eerste model is, kan het wel teren op de jarenlange expertise van Husqvarna.

Test Honda Miimo HRM-310: snelle afwerker

Honda maakt al jaren grasmachines, maar robotmaaiers is toch een klasse apart. De Miimo is bijzonder slim en uitgebreid, maar helaas is zijn prijskaartje dat ook.

In 2022 wordt 1 op 6 dollars online uitgegeven

Binnen vijf jaar moet de Amerikaanse e-commerce vier procent meer inpikken van de traditionele retail. Vooral de verkoop van huishoudelijke artikelen zal steeds vaker online gebeuren.

Test Robomow RS612: groot voorbeeld

Robomow zit al meer dan 20 jaar in het vak van robotmaaiers. Kan het die voorsprong omzetten naar betere producten dan de concurrentie?

A.S. Adventure valt Duitse markt binnen met overname

A.S. Adventure zet door in zijn Europese expansie. De Belgische keten neemt outdoorketen McTrek over en kan zo voor het eerst de Duitse markt betreden.