Nieuws

Windows 10 Store-problemen opgelost?

Het is de derde week na de grote uitrol van Windows 10 en we zijn al aan de derde update toe. Deze keer zou de update een einde moeten maken aan de Windows Store-problemen.

windows-10-store-surface-pro-3 (Small)

Over de laatste update van Windows 10, KB3081438, is erg weinig gekend. Op de supportpagina’s van Microsoft staat namelijk slechts te lezen dat de update verbeteringen voor de functionaliteit van Windows 10 bevat. Een woordvoerder van Microsoft wist echter wel te zeggen dat de update de problemen met de Windows Store zou moeten oplossen.

Het gekke is echter dat voor verschillende mensen de problemen met de Windows Store al opgelost waren voordat de update werd uitgerold. Hiervoor diende men niets te doen, de Store en zijn apps begonnen gewoon op magische wijze terug te werken. Ook lijkt de nieuwste update niet voor iedereen soelaas te bieden. Er zijn nog steeds veel mensen waarbij de Windows Store niet werkt en enkele apps, waaronder Microsoft Reader en Windows Reading List, blijven onbruikbaar voor iedereen.

Het is niet duidelijk waarom Microsoft geen lijst met de inhoud van zijn updates online zet. Ook over de oorzaak van de Windows Store-problemen blijft het bedrijf erg geheimzinnig doen. Wat er juist wordt geïnstalleerd tijdens de laatste update en of het een effect heeft op jouw problemen met de Windows Store, blijft dus afwachten.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business