Nieuws

Microsoft Office 2016 officieel beschikbaar op 22 september

Microsoft heeft de lanceringsdatum bekendgemaakt van de nieuwste versie van zijn populaire kantoorpakket.

Microsoft heeft de officiële lanceringsdatum van het langverwachte nieuwe Office gegeven. Office 2016 komt breed beschikbaar op 22 september, in lijn met de geruchten. Voor houders van volumelicenties is het nieuwe softwarepakket te downloaden op 1 oktober.

De 2016-editie van Office komt met een aantal nieuwe features voor de desktopgebruiker, inclusief de mogelijkheid om met meerdere mensen tegelijkertijd aan hetzelfde document te werken, synchroniseren van bestanden met OneDrive, en meer.

Naast het aankondigen van de lanceringsdatum liet Microsoft weten dat er een aantal nieuwe features en opties beschikbaar komen voor admins en bedrijven. Hierover kun je meer lezen in de speciale blogpost.

De aankondiging van de lancering volgt op het bericht dat Microsoft nieuwe features voor Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook en Translator op iOS heeft ontwikkeld, geoptimaliseerd voor de verbeteringen van de nieuwe iPad Pro, het aanstaande iOS 9 en watchOS 2. Het nieuwe Office voor iOS kan bijvoorbeeld overweg met de Apple Pencil, Slide Over en Split View.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business