Nieuws

Deze week: 10.000 km met een Tesla en Mobistar 4G-router getest

Is de Tesla Model S na 10.000 kilometer nog altijd even indrukwekkend? En we haalden Mobistars 4G-router in huis voor een test.

Op de redactie hebben we de Tesla Model S stevig aan de tand gevoeld. Geen test over drie dagen of drie weken, maar over drie maanden. Het definitieve oordeel is binnen.

Terwijl Mobistar zijn intrede op de kabelmarkt voorbereidt, heeft de operator alvast een internetoplossing voor thuis gelanceerd via zijn 4G-netwerk. We haalden de Easy Internet @Home-router in huis voor een test.

De Antwerpse start-up Lifepower heeft zijn crowdfundingcampagne met succes weten om te zetten in een echt product. Het draagbare stopcontact is beschikbaar vanaf volgende week.

De populairste incarnatie van streamingplatform Popcorn Time, popcorntime.io, is definitief stopgezet. De makers vragen gebruikers om hun nieuwe legale project Butter een kans te geven.

OnePlus heeft deze week een nieuwe budgettelefoon gelanceerd. De OnePlus X is al de derde smartphone van de Chinese start-up en biedt heel wat waar voor zijn geld.

Kan je met een elektrische auto op vakantie vertrekken? We deden de test van de Kempen tot het Zuiden van Frankrijk en terug.

De Z5 Compact is de beste 4,7 inch-telefoon die je vandaag kan kopen. Het toestel is echter niet perfect: Sony blijft koppig weigeren om vernieuwingen die de concurrentie al omarmde, door te voeren.

Apple heeft zijn omzetcijfers van de laatste drie maanden openbaar gemaakt. De iPhone verkoopt als zoete broodjes en ook de Mac zit in de lift. De iPad lijkt echter een zorgenkindje te worden.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business