Nieuws

Survey: Hoe vaak printen we nog?

Hoe vaak wordt er nog geprint? En waarom kiezen we er voor om iets af te drukken? Met een rondvraag bij onze lezers gaan we op zoek naar het antwoord op deze en andere vragen.

Er wordt al jaren gesproken over het papierloze kantoor als ultieme streefdoel. Toch zal volledig papierloos werken nog wel even een utopie blijven. Maar precies hoe belangrijk is de rol van printing vandaag de dag dan nog? Met deze enquête willen we inzicht krijgen in het printgedrag van gebruikers.

Hoe vaak printen we nog en waarom? Wordt er ook zwart-wit en dubbelzijdig geprint? Gebruiken we printers nog voor andere doeleinden? Daarnaast bevragen we ook het management om te ontdekken in welke mate zij zich bewust zijn van de hoge kostprijs van printing. Is er een document management strategie? Worden er trainingen georganiseerd om de geavanceerde printers ten volle te benutten?

We nodigen iedereen uit om deel te nemen aan de survey. De enquête kan worden ingevuld tot eind november en neemt slechts 4 minuten van uw tijd in beslag. Na afloop volgt een rapport met de resultaten.

Klik hier om de survey in te vullen

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business