Nieuws

De populairste tips van 2015

In 2015 werden veel nieuwe technologieën en software op de wereld losgelaten. Met behulp van tips en stappenplannen hielpen we je bij het zetten van de eerste stapjes in Windows 10 en iOS9.

We geven het niet altijd even graag toe, maar soms kunnen we wel eens hulp gebruiken. Op ZDNet voorzien we je daarom van de nodige tips die je anoniem kan raadplegen. Met behulp van onze stappenplannen en uitleg, hielpen we je het voorbije jaar bij het gebruiken van nieuwe technologieën en software. Hier zijn de tips waar we in 2015 de meeste mensen mee hebben geholpen.

Bij het gebruiken van een nieuw operating system, kunnen enkele tips om je op weg te helpen nooit kwaad. Het voorbije jaar hielp ZDNet je daarom met het correct gebruiken en instellen van zowel Windows 10, als iOS9. Wanneer is je pc volledig klaar voor Windows 10 en hoe installeer je het operating system vanaf een USB-stick? We legden het één voor één tot in de puntjes uit. Verder hielpen we je bij het zoeken naar een goed tv-alternatief en legden we het nieuwe USB Type-C aan je uit. Ook hoe je een harde schijf door een ssd kan vervangen en waarom je beter geen administrator bent op je pc, werd volledig uit de doeken gedaan. Als laatste toonden we tien trucs in Google Maps die je mogelijk nog niet kende.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business