Nieuws

Proximus TV vernieuwt, met de hulp van Studio 100

Proximus wil al zijn abonnees tegen de zomer van 2016 voorzien van een nieuwe kijkervaring. Studio 100 steekt een handje toe.

Proximus is meer dan tevreden met het afgelopen jaar. Het kondigt dan ook vol trots aan dat het zijn klantenbestand voor Proximus TV wist uit te breiden naar 1.716.000 zieltjes. De groei ging gepaard met enkele grondige vernieuwingen aan het digitale platform. Proximus belooft bovendien dat alle klanten tegen de zomer van 2016 zullen kunnen genieten van de verbeterde ervaring.

Daarbij horen ook de ruim 400.000 mensen die nog gebruik maken van een oude decoder en de update niet aankunnen. Zij krijgen gratis een nieuw toestel. Proximus coördineert deze actie via BPost. De vernieuwingen zorgen ervoor dat kijkers op elk toestel naar hun favoriete programma’s kunnen kijken, wanneer ze maar willen. De toevoeging van Netflix aan het platform eerder dit jaar, sluit helemaal aan bij deze nieuwe manier om tv te kijken.

Inhoudelijk

Daarnaast verrijkte Proximus ook het aanbod. Sportfans hebben vanaf nu de keuze uit Eleven Sports Network, naast de Belgische eerste voetbalklasse, de tweede klasse en de Champions League. Wie het liever exotischer heeft, kan ook naar grote buitenlandse competities kijken als de Spaanse, Franse, Italiaanse en Schotse kampioenschappen.

Filmliefhebbers krijgen naast Netflix ook de mogelijkheid om een Movies & Series pass aan te schaffen, wat gelijkaardig is aan het Telenet Play-abonnement. Ten slotte heeft het ook een exclusief contract afgesloten met Studio 100 om Wanagogo, het Second Life voor kinderen, beschikbaar te maken via Proximus TV.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business