Nieuws

Harman brengt Microsoft Office naar je wagen

Om geen tijd te verliezen terwijl je met je auto in de file staat, heeft Harman een manier uitgewerkt om Microsoft Office in de wagen te gebruiken.

In 2015 kende België de meeste en langste files sinds de onafhankelijkheid van het koninkrijk en het ziet er niet naar uit dat dit snel zal verbeteren. Wachten betekent tijdsverspilling en geldverlies en zakenmannen wringen zich dan ook in allerhande bochten om ook in de auto productief te zijn. Handenvrij bellen is hierbij een haalbare en veilige oplossing, maar hoe bekijk je op een veilige en legale manier de bijhorende presentaties? Het is een dilemma dat Harman voor eens en altijd van de baan wil helpen.

[related_article id=”175407″]

Harman is een bedrijf gespecialiseerd in het maken van technologieën voor slimme wagens en werkt samen met Audi, BMW, Mercedes, Jeep, Toyota en Harley-Davidson. In zijn continue zoektocht naar innoverende technologieën is Harman op het idee gekomen om je ook in de wagen de kans te geven om productief te zijn. Hiervoor is Harman een samenwerking met Microsoft aangegaan om je auto van zowel Office 365, als Cortana te voorzien. Deze integratie zorgt ervoor dat je meetings kan plannen, e-mails beantwoorden en documenten bekijken zonder dat je je handen hoeft te gebruiken.

Voorlopig is het nog niet duidelijk wanneer het systeem in een wagen terug te vinden is en bij welk automerk. Harman werkt samen met een vaste groep autofabrikant, maar deze hebben het laatste woord over welke slimme snufjes aan hun wagens worden toegevoegd.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business