Nieuws

Microsoft brengt Windows Phone-toetsenbord naar iOS

Microsofts Word Flow-toetsenbord moet binnenkort op iOS verschijnen. Het is de zoveelste app die Microsoft uitbrengt op andere platformen.

Microsoft wil zijn Word Flow-toetsenbord gratis beschikbaar maken voor iOS-toestellen. Dat blijkt uit een mail voor Microsofts Insider-testers die The Verge kon inkijken. Word Flow is het toetsenbord dat je standaard terugvindt op Windows Phone-toestellen.

Microsofts toetsenbord is eenvoudig in gebruik en simplistisch van design. Het moet zeker niet onderdoen voor het standaard iOS-toetsenbord. Ook qua precisie scoort Word Flow goed. Het heeft bovendien alle features van een degelijk smartphonetoetsenbord aan boord: letters swipen, gestures, autocorrect en woordsuggesties. Het is niet overdreven als we stellen dat Microsofts toetsenbord een ware troef is voor Windows Phone.

Met Word Flow geeft Microsoft de zoveelste dienst gratis weg aan gebruikers van andere platformen. Eind vorig jaar lanceerde het nog zijn Selfie-app voor de iPhone en iPad. Opnieuw kiest Microsoft er dus voor om consumenten een extra argument te geven om weg te blijven van zijn eigen platform.

Over de datum waarop Word Flow precies in de App Store te zien zal zijn, is nog niets bekend. Het is ook nog maar de vraag of Word Flow al dan niet een intrede maakt op Android.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business