Nieuws, Tips

154 tips om meer uit Google te halen

Google Tips is Googles nieuwe platform waarmee je allerlei handigheden kan bijleren over Googles diensten.

Begin alvast maar te noteren in Docs. Google heeft Google Tips gelanceerd. Aan de hand van allerlei korte tips wil Google je wegwijs maken door zijn vele diensten en producten. Op de hoofdpagina staan alle tips kriskras door elkaar. Het is overzichtelijker om alle informatie te doorbladeren op basis van ‘Product’ of ‘Category’.

De categorieën zijn: Do more, Save time, New device, Ask Google en Improve Access. Door op basis van product de tips te bekijken, krijg je uiteraard alle tips over een specifiek product zoals Android, Youtube of Chrome te zien.

Sommige tips zijn weinig verrijkend. We weten bijvoorbeeld allemaal al wel dat Google Foto’s een back-up maakt van je foto’s. Dat is zowat de essentie van de app. Wie al goed zijn weg kent in Googles diensten zal nog nauwelijks verrast worden. We hopen hier en daar toch net iets dieper verborgen informatie terug te vinden in de toekomst. Denk bijvoorbeeld maar aan Chrome’s experimentele functies (chrome://flags/).

Op de hoofdpagina vind je een grote teller die “154 tips” aanduidt. Hiermee lijkt Google aan te willen tonen dat het zijn huidige verzameling van tips wil uitbreiden. Wanneer en hoe vaak de zoekgigant dat wil doen, is niet duidelijk.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business