Nieuws

De Persgroep geeft abonnees gratis toegang tot alle publicaties

Om zijn klanten te laten genieten van al zijn publicaties, heeft De Persgroep ‘Topics’ gemaakt. Deze dienst bundelt alle interessante artikels op één plek.

Indien je een abonnement hebt op één van de kranten van De Persgroep, zoals De Morgen of Het Laatste Nieuws, kan je binnenkort genieten van artikels die ook in een andere publicatie zijn verschenen. De Persgroep heeft namelijk de dienst ‘Topics’ gemaakt, waarin alle artikels op één plek worden gebundeld.

Momenteel draait de nieuwe service nog in bèta en is het aanbod beperkt tot artikels uit de Volkskrant, AD, Trouw, Het Parool, Het Laatste Nieuws en De Morgen. De Persgroep belooft echter dat het aanbod binnenkort tot 13 publicaties zal worden uitgebreid. Bovendien kan een beperkte groep klanten vanaf vandaag Topics al uittesten.

In Topics kan je in de eerste plaats zelf door de content bladeren, maar de service bevat eveneens afspeellijsten. Hierdoor kan je artikels uit alle publicaties bekijken die over een bepaald onderwerp gaan. Deze lijsten kan je zelf samenstellen, maar De Persgroep zal eveneens afspeellijsten maken. Alle lijsten die je volgt, worden bovendien samengebracht op je persoonlijke pagina.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business