De Samsung Galaxy S7 zal pas op 21 februari officieel worden onthuld. Verschillende gelekte foto’s lichten echter al een tipje van de sluier.

s7back (Small)

Over twee weken vindt er een persconferentie van Samsung plaats waarop de nieuwste Galaxy S zal worden onthuld. Het internet staat echter al vol met geruchten en enkele gelekte foto’s geven ons een eerste indruk van het nieuwe vlaggenschip.

In een foto van de achterkant van het toestel is te zien dat de camera minder hard uitsteekt dan voorheen. Dit zou de geruchten dat de 16 megapixelcamera van de S6 zal worden vervangen door een 12 megapixelvariant kunnen bevestigen. Ook wordt er gefluisterd dat de afgeronde behuizing een grotere batterij zal bevatten.

Een foto afkomstig uit China toont de voorkant van wat er uitziet als een Samsung Galaxy S7 Edge. Het gebogen scherm van de Galaxy S6 Edge was vorig jaar zo populair dat Samsung de vraag ernaar had onderschat. Het is dan ook geen verrassing dat het bedrijf wederom een variant met het typerende scherm zal uitbrengen.

s7edgeside (Small)