Nieuws

Deel je Spotify-muziek met Facebook Messenger

De integratie van Spotify in de Facebook Messenger-app zorgt ervoor dat je je vrienden nog makkelijker kan laten meegenieten van Samson & Gert.

Facebook doet hard zijn best om van zijn Messenger een allesomvattende app te maken. Een tijdje geleden integreerden ze zo al Uber in hun app, de taxidienst die niet bij iedereen even populair is. Nu integreert het ook Spotify, wat het makkelijker maakt om je muziek te delen tijdens een gesprek.

Op zich is het geen gigantische verbetering, aangezien het eigenlijk meer een binnenweg is. In de plaats van de Spotify-app te openen, een liedje te selecteren en te drukken op ‘delen via Facebook Messenger’, druk je in Messenger op de knop voor meer opties, alwaar je Spotify selecteert. Je gaat dan automatisch naar de andere app, waar je een nummer aanduidt en je meteen weer wordt teruggezonden.

Bieberkoorts

De persoon die jouw favoriete K3-nummer dan wilt beluisteren, hoeft slechts op de link te klikken om zelf ook naar de Spotify-app te vliegen, waar het nummer automatisch begint te spelen. Het was nog nooit zo makkelijk om je Bieber Fever door te geven, zo weet Techradar.

Terwijl de toevoeging best wel handig kan zijn, valt het op dat de integratie toch minder naadloos is dan die van bijvoorbeeld Uber. Het hele proces oogt slects een fractie minder omslachtig dan momenteel het geval was. Wel kan iedereen gebruik maken van de dienst, ook wie geen Premium-account bezit bij Spotify.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business