Nieuws

Google Foto’s maakt automatisch sublieme fotoalbums

Doordat weinig mensen het leuk vinden om handmatig een fotoalbum te creëren, verzamelen momenteel veel foto’s virtueel stof. Google maakt hier echter een einde aan.

Hoogstwaarschijnlijk leg je je reis tot in de puntjes vast met je digitale camera of smartphone. Ondanks de vele leuke herinneringen die bij de kiekjes horen, wordt er vaak weinig mee gedaan eenmaal je terugkeert naar je knusse huis. Bijna niemand vindt het immers leuk om uit de vele foto’s de leukste vakantiekiekjes te kiezen om deze tot een fotoalbum om te vormen.

Daarom heeft Google besloten dit werk in eigen handen te nemen. Een update zorgt er namelijk voor dat Google Foto’s na een uitstap automatisch een nieuw album aan jou zal voorstellen. In dit fotoalbum zitten alle plaatjes vervat die volgens de app het beste zijn. Bovendien zal er eveneens automatisch een kaart worden getoond, waarop je je volledige trip kan volgen.

Je kan het album van een titel voorzien en de vele foto’s opfleuren met leuke tekstjes. Verder kan je het album delen met anderen en hen hun eigen foto’s laten toevoegen. De update wordt momenteel uitgerold voor Android, iOS en het web.

albumfotosgooglemobielontspanningupdate

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals