Nieuws

Gratis seminar Digital Commerce

Alles wat je moet weten om je eigen webwinkel op te zetten en te optimaliseren, in één voormiddag. Dat is ons gratis seminarie over Digital Commerce.

e-commerce

In de zetel ploffen en beginnen winkelen: dat is de hedendaagse realiteit. Een winkel zonder digitale tegenhanger, is vandaag de dag bijna ondenkbaar geworden. Gebruikers willen hun hele leefwereld kunnen voelen aan de tippen van hun vingers. Zo’n webwinkel opzetten, gaat echter niet zomaar. Wat doe je met digitale marketing, opslag en levering van goederen, klantencontact, betalingen,…? En bovenal: welke naam ga je gebruiken?

Om een antwoord te bieden op die vragen, organiseert Business meets IT op 12 mei een gratis seminarie rond Digital Commerce, in samenwerking met Smart Business Strategies, ZDNet.be en Twinkle. Onder de deskundige leiding van Bart Stoffels, Content Manager van Twinkle België, wordt een kijkje genomen naar het Belgische e-commercelandschap.

Te doen

Van Cis Scherpereel krijgen we een overzichtelijke lijst met must do’s voor elke e-winkel. Vaak herkenbaar, af en toe confronterend, steeds onmisbaar. Hoe ver sta jij vandaag met deze must do’s in je onderneming? Vervolgens heeft Peter van der Schaar het over digitale marketing voor jouw digitale platform. Wat zijn de bedreigingen en waar liggen de kansen? Van der Schaar benoemt ze allemaal en biedt een handleiding aan.

Nomen est omen?

Ten slotte helpt Bart Mortelmans met de naam van jouw onderneming. Als ervaringsdeskundige op het gebied van domeinnaamregistraties is hij de geknipte persoon om tips en trucs voor te stellen, de elementen van een goede domeinnaam weer te geven en het belang van SSL-certificaten uit te leggen.

Vervolgens sluiten enkele customer cases dit seminarie af en worden de gasten vergast op een walking lunch.

Het gratis seminarie gaat door op 12 mei bij ALM Antwerpen, inschrijven kan hier.

businessdigital commerceseminarsmartbiztwinkle

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals