Nieuws

Nieuw Proximus-abonnement beschermt je tegen onverwachte kosten

FullControl is Proximus’ zogenaamde geblokkeerde abonnementsformule. Klanten betalen dan niet extra bovenop de kost van hun abonnement wanneer ze de limiet overschrijden.

Proximus heeft naar eigen zeggen opgemerkt dat voor sommige klanten de stap naar een mobiel internetabonnement nog te groot is. Dat zegt het in een persbericht. Niet per se omdat die klanten niet geïnteresseerd zijn in surfen op hun smartphone, maar uit angst om boven hun inbegrepen limiet te gaan.

Volledige controle

Klanten met gewone abonnementen moeten namelijk betalen voor elke megabyte of belminuut waarmee ze hun limiet overschrijden. Voor je het weet kan een factuur stevig oplopen omdat je na de overschrijding 50 cent per megabyte aan internet en 30 cent per belminuut betaalt.

Met de nieuwe FullControl-abonnementen van Proximus betaal je net als bij normale abonnementen maandelijks een prijs van 15 euro, 25 euro of 45 euro. Als je boven je limiet zou gaan met belminuten of internet, sluit Proximus simpelweg de toegang tot die dienst af. Als je nieuwe bundel ingaat, krijg je opnieuw toegang.

Geld opladen

Klanten die ondanks de blokkering toch nog willen gebruik maken van internet of telefonie, kunnen vrijblijvend een bedrag naar wens opladen. Een beetje als bij een prepaid-formule. Je verbruik wordt vanaf dan verrekend volgens het tarief van 50 cent per megabyte aan internet en 30 cent per belminuut. Wie in het buitenland wil bellen, sms’en of surfen zal sowieso geld moeten opladen.

Naast FullControl past Proximus ook zijn Pay&Go-formule aan door er een +’je en wat extra voordelen aan toe te voegen. Meer informatie over de abonnementen van Proximus zou je binnenkort op de website moeten kunnen vinden.

Als controle over je telecomverbruik belangrijk voor jou is, kan je zeker eens kijken bij onze tips waarmee je je verbruik beter kan controleren.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business