quiet comfort 35

De opvolger van de Bose QuietComfort 25 heeft geen audiojack meer nodig. Het bedrijf kondigt aan dat de noise-cancelling hoofdtelefoon draadloos gaat.

quiet comfort 35

Wil je zowel achtergrondgeluid als kabels uit je muziekbeleving bannen, dan zal je daarvoor binnenkort bij Bose kunnen aankloppen. Het bedrijf stelt de QuietComfort 35 hoofdtelefoon voor: een premiummodel dat noise-cancelling technologie combineert met bluetooth en zo de bedrading achterwege laat.

Volgens het bedrijf zou je met de QuietComfort 35 twintig uur aan een stuk draadloos kunnen luisteren met noise-cancelling ingeschakeld. Je kan ook gewoon een kabel inpluggen om het batterijleven te verlengen. Voor het overige heeft Bose niet veel gesleuteld aan het design van de hoofdtelefoon, die net als de QuietComfort 25 een over-ear model is. Over de noise-cancelling capaciteiten van die voorganger waren we zeer enthousiast.

Verder komt Bose ook met een opvolger voor de QuietComfort 20 noise-cancelling oortjes. Hier is het ontwerp wel ietwat aangepast, met de toevoeging van een band die rond je nek komt te liggen. De verandering is ook terug te vinden in de naam van de oortjes, die door het leven zullen gaan als QuietControl 30. Volgens Bose mag je 10 uur aan batterijleven verwachten om de noise-cancelling functie te ondersteunen.

Gerelateerde artikelen

Review Bose Quiet Comfort 25: Stijlvol luisteren

Met de Quiet Comfort 25 wil Bose een nieuwe standaard zetten voor noise-cancelling hoofdtelefoons. Missie geslaagd, volgens ons.

Review Bose QuietComfort 20: Rust en stilte

Ondanks de kleine grootte bevatten de oortjes van Bose goede noise cancelling. Het beluisteren van muziek op trein of bus was hierdoor nog nooit zo aangenaam.