Nieuws

Orange zet nog meer in op mobiele data met nieuwe herlaadformules

Orange, het vroegere Mobistar, lanceert vandaag een vernieuwd aanbod van prepaidformules dat nog meer inspeelt op het toenemend internetverbruik van zijn mobiele klanten.

 

Bij een rebranding hoort klaarblijkelijk ook een nieuw gamma aan herlaadmogelijkheden. Nadat Mobistar onlangs werd omgedoopt naar Orange volgt vandaag de voorstelling van een vernieuwd prepaidportfolio. Een blik op de opties maakt meteen duidelijk dat Orange nog meer inzet op mobiele data.

“Met dit nieuwe prepaidportfolio wil Orange een antwoord bieden op de connectiviteitsnoden van elke prepaidklant, of die nu (uber)digital is, een occasionele gebruiker of enkel wil bellen,” klinkt het in een mededeling.

Voor de duidelijkheid: prepaidklanten betalen voor een bedrag aan belwaarde, waar ze enkele voordelen bovenop krijgen. Postpaidklanten betalen dan weer voor een pakketje waarin allerlei voordelen vervat zitten. Gaan ze buiten die bundel, dan moeten ze bijbetalen, terwijl dit bij prepaidformules met de belwaarde kan worden gecompenseerd.

Zware concurrentie

[related_article id=”184192″]In de ‘Tempo Giga’-bundel, het vroegere ‘Internet on Mobile’, krijg je voor een herlading van 10 euro 750 MB mobiele data en 500 gratis sms’jes. Met de belwaarde kan je zo’n 33 minuten bellen. Voor 15 euro krijg je meteen 4 GB mobiele data (evenveel als wie de bundel met focus op data koopt bij Mobile Vikings), 4000 gratis sms’jes en kan 40 minuten bellen. Voor 20 euro krijg je ten slotte 5 GB data, 5.000 sms’jes en kan je 66 minuten bellen. Daarnaast kan herladen ook voor 5 of 50 euro.

Voor de meer gemiddelde gebruikers zijn er de nieuwe ‘Tempo Touch’- en ‘Tempo Easy’-bundels. Bij Tempo Touch ligt de nadruk meer op onbeperkt sms’en en kan je voor 15 euro 60 minuten bellen en krijg je 1 GB data plus 500 MB voor Facebook en Twitter. De Tempo Easy-bundel richt zich dan weer helemaal op maximale belminuten. Zo bel je al 100 minuten bij een herlading van 10 euro.

Naar buiten(land)

Naast de prepaidformules wijzigt Orange ook zijn internationale tariefplannen voor Marokko, Algerije en Tunesië. Het ‘1617’- prepaidplan wordt omgedoopt naar Maghreb Mobile. Voor 5 euro krijg je daarbij nu 15 belminuten en 50 sms’jes naar alle netwerken in België. Vanaf een herlading van 10 euro wordt dat onbeperkt.

Update 12/08/2016, 16:00: De Tempo Giga-bundel is al langer beschikbaar als Internet on Mobile; enkel de naam van het pakket verandert. Tempo Touch en Tempo Easy zijn wel nieuw. De titel en tekst van het artikel werden aangepast om dit te verduidelijken.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business