Nieuws

Gelekte foto’s tonen metalen Nexustelefoon

De nieuwe Google Nexustelefoon zou in twee smaakjes komen, allebei voorzien van een volledig metalen behuizing.

Nieuwe gelekte foto’s van Googles nieuwste eigen telefoon tonen een metalen toestel, volgens de lekker in kwestie afgewerkt met glas en een vingerafdruksensor op de achterzijde. Android Police verspreide de beelden op gezag van een anonieme bron.

De website lijkt te weten dat de nieuwe smartphone in twee variaties zal bestaan: een 5 inch en een 5,5 inch-model. De twee toestellen zouden dezelfde premium-afwerking meekrijgen. HTC zou deze keer fabrikant van dienst zijn, wat ons uitgaande van de huidige geruchten over het design en de gebruikte materialen realistisch lijkt. De twee toestellen zouden een identieke binnenkant hebben.

Het opvallendste gerucht betreft ongetwijfeld de manier waarop Google van plan is de toestellen in de markt te zetten. De internetgigant zou afzien van de Nexus-merknaam en kiezen voor het eigen ‘G’-logo. Dat sluit aan bij Googles plannen om een grotere rol te gaan spelen op de hardwaremarkt.

In de regel kondigt Google zijn Nexustoestellen aan in de herfst. Vermoedelijk hoeven we dus niet meer lang te wachten om te ontdekken wat de Androidmaker voor ons in petto heeft.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business