belkin lightning audio + charge

Het verdwijnen van de audiojack maakt tegelijkertijd muziek beluisteren en je iPhone 7 opladen niet eenvoudig. Belkin past er een mouw aan met een nieuwe adapter.

Advertentie

belkin lightning audio + charge

De combinatie opladen en muziek luisteren is een stuk moeilijker geworden bij de iPhone 7, zeker als je niets moet hebben van draadloze oplossingen. Het zorgt ervoor dat accessoiremakers een tandje moeten bijsteken. Belkin komt met een adapter die audio- en batterijnoden tezamen kan verlichten.

Dubbele bliksem

De Belkin Lightning Audio + Charge Rockstar kan je aansluiten op de Lightning-poort van een iPhone (of iPad) en geeft je twee Lightning-ingangen om mee te werken. Het accessoire ondersteunt een audio-output van 24-bit/48 kHz en zal in de VS voor 40 dollar over de toonbank gaan.

De Belkin-adapter is compatibel met de audiojack-adapter die Apple standaard bijlevert bij de iPhone 7. Als je die adapter verbindt met het Belkin-accessoire en deze vervolgens met de smartphone, kan je ook opladen en tegelijkertijd muziek luisteren met je oude oortjes of koptelefoon. Verwacht niet dat je twee oortjes kan inpluggen op de adapter: de Lightning Audio + Charge Rockstar is specifiek ontworpen om één audio-apparaat en één oplader te ondersteunen. Het product is vanaf 20 oktober beschikbaar.