Nieuws

Nederlandse reclame geeft Googles nieuwe smartphone prijs

Over enkele weken zal Google hoogstwaarschijnlijk zijn nieuwe smartphones onthullen. Een reclamefilmpje en gelekte foto’s bieden een eerste blik op de Google Pixel.

Er wordt verwacht dat Google over enkele weken zijn nieuwe smartphones zal aankondigen. Het bedrijf heeft een YouTube-filmpje gepubliceerd om reclame te maken voor zijn event op vier oktober. Ook een nieuwe website moet mensen naar zijn conferentie in San Francisco lokken.

https://youtu.be/aNnCtmyujLA

Event

Zowel in de video als op de webpagina is te zien hoe het bekende zoekveld van Google transformeert in een kader dat erg hard doet denken aan een smartphone. Ook het logo van Google wordt via beide kanalen verspreid. Dit zou erop kunnen wijzen dat Google daadwerkelijk werkt aan zijn eigen telefoon en dat het toestel daarom niet langer de merknaam Nexus zal dragen.

Momenteel is het nog niet duidelijk wat de specificaties van de nieuwe smartphones zullen zijn. Wel wordt er gefluisterd dat Google werkt aan twee toestellen. De kleinste Google Pixel zal een 5-inchscherm hebben, terwijl zijn grotere broer voorzien zal zijn van een scherm van 5,5 inch.

Reclame

Over het uiterlijk van de smartphones is daarentegen al wel het een en het ander bekend. Android Police heeft namelijk een reclamefilmpje ontdekt waarin de Google Pixel te zien is. In de Nederlandse video van Nest is te zien hoe een vrouw een witte smartphone vasthoudt. Dit toestel doet erg hard denken aan gelekte beelden die eveneens door Android Police zijn verspreid. Alle sensoren zitten op de juiste plaats en de achterzijde bestaat uit twee verschillende materialen.

Niet alleen via Nest, maar ook via Google, kan je een eerste blik werpen op de nieuwe smartphones. Een nauwkeurige inspectie van de broncode van Google zijn nieuwe webpagina onthult immers dat er twee extra beelden bestaan die standaard niet op de webpagina worden getoond. Het surfen naar deze url’s onthult twee foto’s. Bij het ene beeld kan je een smartphone zien liggen tussen twee led-koorden. Wie goed kijkt naar de andere foto zal in de weerspiegeling van een ballon kunnen zien dat de foto is genomen met een mysterieuze smartphone.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business