Nieuws

Nieuwe Google-telefoons: alle details gelekt voor lancering

Een Britse winkel die smartphones verkoopt geeft op zijn website nieuwe, scherpe beelden weer van de Nexus-opvolgers. Zowat alle details zijn daarmee gekend.

Morgen, dinsdag 4 oktober, toont Google zijn nieuwe smartphones aan de wereld. De Pixel en Pixel XL zijn de opvolgers van de Nexus 5X en de Nexus 6P van respectievelijk LG en Huawei. Beide Pixels zijn dit jaar van de hand van HTC. Dankzij The Carphone Warehouse, bij ons gekend als The Phonehouse, zijn nu zowat alle details gelekt van de nieuwe toestellen, een dag voor de echte voorstelling door Google.

[related_article id=”185704″]Het gebeurt zelden dat Google al zijn geheimen op straat ziet belanden. Het lek van vorige week was al pijnlijk, maar nu ziet het bedrijf ook een van zijn belangrijkste verkoopstrategieën bekend worden. Wie een Pixel koopt, zal namelijk de mogelijkheid krijgen om al zijn foto’s onbeperkt te uploaden naar Google Foto’s, zonder kwaliteitsverlies.

De onbeperkte optie is voor andere Google-gebruikers slechts geldig als ze akkoord gaan met een kwaliteitsbeperking tot 15 megapixels. Anders wordt de ruimte afgenomen van je Google Drive-ruimte.

Verder wordt door het lek duidelijk dat de Pixels de nieuwste innovaties van Google aan boord zullen hebben: Allo, de nieuwe chatapp met de slimme assistent, videochatapp Duo, verwisselbare covers en een snellaadoptie. De toestellen worden in de markt gezet met de tagline “De kracht van Google aan je vingertoppen”.

carphone warehousegooglelekmobielnexusphonehousepixelpixel xlsmartphone

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN