Nieuws

Tesla’s nieuwe Autopilot verschijnt midden december

De nieuwe automatische piloot die 100 procent autonoom kan rijden zal compleet zijn tegen eind 2017.

[related_article id=”187886″]Eind 2017 moeten alle (nieuwe) Tesla’s 100 procent autonoom kunnen rijden, onder alle omstandigheden. Dat wordt bewerkstelligd met een nieuwe versie van Autopilot die midden december verschijnt. Verwacht echter niet dat je nieuwe bolide daar meteen toe in staat zal zijn: nieuwe functies worden incrementeel vrijgegeven in maandelijkse updates.

Dat betekent dat wie zijn nieuwe Model S of Model X nu reeds in zijn bezit heeft (of een Model 3 besteld heeft), met alle nieuwe sensoren en de nieuwe elektronica, toch tot het einde van volgend jaar zal moeten wachten om volledig autonoom de baan op te kunnen. Wie nog een ouder model bezit, zal het moeten stellen met de functionaliteit die hij reeds heeft.

De nieuwe Autopilot bezit nieuwe functies als ‘Autosteer’, met behulp van de nieuwe camera’s, en een verbeterde ‘Smart Summon’. Die laatste werkt vandaag alleen om een moeilijke parkeerplaats in of uit te rijden (en alleen in rechte lijn), maar zal binnenkort uitgebreid worden om moeilijkere parcours te kunnen afleggen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business