Nieuws

Huawei P10 maakt debuut op 26 februari

Het nieuwste vlaggenschip van de Chinese fabrikant zal tijdens het Mobile World Congress eind februari aan de wereld voorgesteld worden.

Op 26 februari komen we meer te weten over de kwaliteiten van de Huawei P10, de nieuwe premiumtelefoon die het smartphone-aanbod van de Chinese fabrikant moet aanvoeren. Huawei heeft bevestigd dat het de smartphone op die dag zal voorstellen tijdens het Mobile World Congress in Barcelona.

Er is nog niet zo veel geweten over de P10, in tegenstelling tot de LG G6 die ook tijdens het evenement onthuld zal worden. Huawei verklapte de aankondigingsdatum met behulp van een filmpje van 20 seconden, dat enkele hints bevat. De tekst “change the way the world sees you” verschijnt op het beeld, begeleidt door een foto van twee ogen. Dat lijkt er sterk op te wijzen dat Huawei opnieuw de nadruk zal leggen op de fotocapaciteiten van de smartphone en dat de P10 net als de P9 over een duo-camera zal beschikken. Een straffe camerakwaliteit was de eigenschap die eruit sprong tijdens onze review van de P9 vorig jaar.

Geruchten spreken over een compleet nieuw design en de aanwezigheid van een imponerende 8 GB aan RAM naast Huawei’s eigen Kirin 960 chipset, waaraan een stevig prijskaartje van 799 euro zou hangen. Die kostprijs zou een serieuze sprong zijn tegenover de P9, maar ligt in lijn met Huawei’s startegie om diens prijzen geleidelijk aan op te drijven. Afspraak voor de officiële bevestiging of weerlegging van die informatie is dus 26 februari.

huaweihuawei p10mobielmwc 2017smartphone

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN