Nieuws

LG verklapt info over speciale camera LG G6

Over een week zal LG de G6 officieel voorstellen, maar er is al heel wat geweten over de telefoon. Een nieuw lek én een aankondiging van het bedrijf zelf voorzien een van de laatste stukjes van de puzzel.

Over een kleine week vindt de formele lancering van de LG G6 plaats, het nieuwste vlaggenschip van de Zuid-Koreaanse fabrikant. Die show zal niet veel grote verrassingen bevatten, aangezien er al heel wat details van de smartphone ondertussen bekend zijn geraakt via officiële en onofficiële kanalen. Dit weekend heeft het bedrijf beslist om met nieuwe informatie over de brug te komen over een onderdeel dat nog onduidelijk was: de camera.

Duo

De LG G6 zal, net zoals de LG V20 en diens concurrent de Huawei P10, een duo-camera bezitten aan de achterkant. Dat heeft LG bekend gemaakt in een blogbericht. Het nieuws wordt tevens bevestigd door nieuwe gelekte foto’s die in handen zijn gekomen van de website 9to5google. De duo-camera bestaat uit twee lenzen met een capaciteit van 13 megapixel. Door de combinatie van de twee camera’s kan de LG G6 foto’s met een brede hoek van 125 graden trekken.

bron: www.9to5google.com

Het bedrijf stelde ook verschillende speciale camera-functies in het vooruitzicht: een 360-graden panorama-modus, een specifieke filter voor voedsel die je eetfoto’s feller kleuren geeft en een soort van split screen-mogelijkheid waardoor je kan zien wat je vorige foto was terwijl je een nieuwe trekt.

Ongewoon scherm

We weten dat de LG G6 met verwaarloosbare bezels zal komen, voorzieningen zal bevatten om explosies te voorkomen en dat het 5,7 inch-display een ongewone 2:1 schermformaat heeft. Daarnaast zal de smartphone niet de nieuwste Qualcomm Snapdragon 835 bevatten, vanwege de chiphonger van zijn Zuid-koreaanse concurrent Samsung. De officiële onthulling van de premiumtelefoon is gepland voor 26 februari.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business