Lezersonderzoek: digitale transformatie

Hoe ver staan onze bedrijven wat betreft het gebruik van (nieuwe) technologie? Dat is de centrale vraag in het jaarlijkse lezersonderzoek van Smart Business naar aanleiding van het ICT Jaarboek 2017-2018.

 

Technologische innovaties hebben steeds vaker een weerslag op de werking van bedrijven, organisaties en zelfs overheden. Nieuwe technologie gaat immers verder dan pure automatisatie: deze kan zelfs potentieel marktverstorend werken! De algemene trend van digitale transformatie doelt op een fundamentele verandering in onze maatschappij: digitaal is de standaard geworden. En vooral: de snelheid waarmee we technologie inzetten op de werkvloer neemt alsmaar toe.

 

Om al deze technologische evoluties in kaart te brengen, nodigt Smart Business alle Belgische bedrijven, organisaties en overheden uit om deel te nemen aan een grootschalig marktonderzoek. In dit tweede deel van het onderzoek, polsen we naar de investeringsplannen betreft IT. De vragen zijn zo opgesteld dat ze ook door niet IT-beheerders beantwoord kunnen worden.

 

Deelnemers aan het onderzoek ontvangen in juni gratis een digitale versie van het ICT Jaarboek 2017-2018, met daarin de uitgebreide resultaten van alle Smart Business onderzoeken. Bovendien verloten we twee keer een Plantronics Voyager 5200 headset onder de deelnemers.

 

 

 

 

In samenwerking met:

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business