De Galaxy S8 is Samsungs eerste smartphone met een 10 nm-SoC.

Op zijn officiële website belooft Samsung zijn nieuwste vlaggenschip ruim een week vroeger in jouw brievenbus te droppen, zolang de voorraad strekt.


Samsung belooft zijn nieuwste vaandeldrager acht dagen vroeger af te leveren als je hem vooraf bestelt. De officiële lancering staat gepland voor 28 april, maar “bij voldoende voorraad” kan je hem vanaf 19 april al in je brievenbus terugvinden. Iedereen kan genieten van de aanbieding, zolang je een bestelling plaatst voor 20 april. Wie verder zoekt, zal merken dat ook Coolblue die beslissing volgt.

Met de Galaxy S8 hoopt Samsung de beste smartphone ooit op de markt te brengen. Onze eerste indruk is dat ze daar zo goed als zeker in zullen slagen. Het is nu wachten wat de reactie zal zijn van grote concurrent Apple. Dat stelt op termijn zijn eigen volgende toptoestel voor. Tot dan zijn het voornamelijk de Huawei P10 en de LG G6 die moeten zorgen voor de nodige concurrentie.


Gerelateerde artikelen

Hands-on met de Samsung Galaxy S8: eindelijk vernieuwing

Tijdens de Europese voorstelling van de nieuwste vaandeldrager uit de Samsung-stal kreeg TechPulse de mogelijkheid om het toestel al eens te proberen, evenals de Samsung Dex en de nieuwe Gear-accessoires. Dit zijn onze bevindingen.

Huawei P10 Plus review: snel moe

Huawei voorziet de P10-smartphone van een grote broer. Hoewel we de P10 Plus best een goed toestel vinden, heeft Huawei betere alternatieven in huis.

Huawei P10 review: veilige vooruitgang

De Huawei P10 bouwt verder op de succesvolle P9 van vorig jaar en blijft bijzonder trouw aan zijn voorganger. We gingen uitgebreid met het nieuwe vlaggenschip aan de slag.

Kan Samsung falen met de Galaxy S8?

[Opinie] Vandaag wordt de Samsung Galaxy S8 aan de wereld getoond. Nu alle details toch al gelekt zijn: kan Samsung falen? Of maakt de concurrentie het hen extra gemakkelijk?

LG en Samsung starten nieuwe 18:9-smartphonerevolutie

[Opinie] Na een korte demosessie met de LG G6, blijft er één gedachte hangen: waarom hebben ze deze schermverhouding niet eerder gedaan?! De beste innovatie van 2017, ik wil niets anders meer.