Livestream: volg de aankondigingen vanop Google I/O

Vanavond gaat Googles ontwikkelaarsconferentie I/O officieel van start. Volg hier de livestream en volg de belangrijkste aankondigingen vanop de eerste rij.

Na Microsoft vorige week, is het vandaag de beurt aan Google om de wereld te tonen wat het in petto heeft voor de nabije toekomst. Ontwikkelaarsconferentie Google I/O gaat vanavond van start met een keynote waar we meer nieuws zullen krijgen over de verschillende producten van het bedrijf.

[related_article id=”215257″]

Onze redacteur Jens deed al een voorspelling van wat we wellicht straks te horen zullen krijgen. Verwacht je aan meer nieuws over Android O, Android in de auto, en natuurlijk de Google Assistant. Vermoedelijk krijgen we ook meer nieuws over Chrome en Chrome OS, en de andere producten van Google. Hoe zit het bijvoorbeeld met Daydream, het mobiele VR-platform dat vorig jaar met veel lawaai werd aangekondigd, maar we verder nog maar weinig van hebben gezien.

Binnen een paar uur weten we meer. Google-baas Sundar Pichai en de zijnen zullen vanavond om 19 uur onze tijd het podium bestijgen om de toekomst van het bedrijf te onthullen. Je kan de anderhalf uur durende keynote volgen via de livestream en het nieuws verschijnt natuurlijk ook snel op deze website.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Koop jij de nieuwe iPhone 15?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business