Smart Business introduceert het ICT-jaarboek 2017-2018. Het naslagwerk, opgebouwd aan de hand van onderzoek bij meer dan 1.000 zakelijke ICT-gebruikers, zit boordevol waardevolle informatie voor iedere professional.

In het jaarboek vind je naar goede gewoonte gedetailleerde informatie over de hele Belgische ICT-markt. Naast hard cijfermateriaal zoals marktaandelen en tevredenheidscijfers kijken we naar de prioriteiten die leven binnen de lokale ICT-wereld. Alle relevante domeinen komen aan bod: van software en hardware over services tot telecom en security.

Natuurlijk is het jaarboek meer dan een verzameling van cijfers alleen. In de marge van de data vind je gedetailleerde case studies, interviews met vooraanstaande ICT-persoonlijkheden, overzichtsverhalen en duidelijke Q&A’s waarin we de nieuwste trends op een begrijpelijke manier uit de doeken doen. Bovendien bevat het jaarboek een uitgebreide actuele directory van ICT-bedrijven in ons land. De inhoud van het boek is dan ook relevant voor iedereen die professioneel met ICT bezig is, op welk niveau dan ook.

Smart Business stelde het jaarboek feestelijk voor tijdens de Smart Business Awards, waar aanwezigen het boek al in avant première konden bekijken. Vanaf vandaag is het naslagwerk voor iedereen beschikbaar. Je kan het aankopen in onze webshop voor de scherpe prijs van €14,99.