Nieuws

Opnieuw panne bij Proximus: hinder bij sms-verkeer en Proximus TV

Nog geen 24 uur na de vorige panne zijn er opnieuw storingen op het Proximus-netwerk gesignaleerd.

Na problemen op maandagavond duiken er vandaag opnieuw storingen op bij Proximus, zo bevestigt de telecomprovider op Twitter. Meerdere gebruikers meldden dat ze geen sms’en kunnen versturen of ontvangen en ook Proximus TV lijkt – opnieuw – getroffen te zijn. “We ondervinden momenteel technische problemen op ons netwerk. We trachten situatie zo snel mogelijk onder controle te hebben”, luidt het in de tweet. Volgens allestoringen.be zijn alle dichtbevolkte regio’s in Vlaanderen, Wallonië en Brussel getroffen.

Ook gisteravond ondervonden klanten van Proximus problemen. Over het hele land kon niemand gebruikmaken van digitale televisie. Het bedrijf reageerde toen dat het om een algemeen probleem ging en dat de oorzaak te wijten was aan een elektriciteitspanne in een datacentrum. Vanaf 21.15 trad Proximus TV terug in werking, maar dat bleek het probleem maar tijdelijk op te lossen.

Het is nog niet duidelijk waaraan de panne deze keer te wijten is. Getroffen klanten vragen op sociale media of ze op een vergoeding kunnen rekenen, maar volgens Proximus is het te vroeg om daarop te antwoorden.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business