Nieuws

Microsoft voegt bestandsherstel toe aan OneDrive for Business

Bestandsherstel in OneDrive maakt het mogelijk om verwijderde, geïnfecteerde of corrupte bestanden te herstellen op het cloudplatform.

 
Microsoft zal de functie eind deze maand uitrollen voor gebruikers van Office 365. Het bedrijf verwacht dat tegen midden februari alle klanten gebruik zullen kunnen maken van bestandsherstel voor OneDrive for Business, zo laat het weten in een melding via het Office 365 Message Center.
 
Dat de functie eraan kwam, had Microsoft aangekondigd tijdens ontwikkelaarsconferentie Ignite in september 2017. Bestandsherstel is ontwikkeld voor bedrijven zodat ze zelf het heft in handen kunnen nemen wanneer ze geconfronteerd worden met per vergissing verwijderde data of andere bestandsproblemen. Normaal had de uitrol van Bestandsherstel in december 2017 moeten plaatsvinden, maar werd uiteindelijk met een maand uitgesteld om de laatste hand te leggen aan de code.
 
Het herstellen van bestanden kan met eender welk bestandsformaat. Je kan met de functie tot 30 dagen teruggaan om een vorige versie van een bestand te recupereren. Er is ook de optie om je complete cloudbibliotheek te herstellen naar een vroeger punt. Microsoft heeft nog geen duidelijkheid gegeven over de vraag of de functie uiteindelijk ook zijn weg zal vinden naar de consumentenversie van OneDrive.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business