Nieuws

Check Point lanceert totale bescherming as a service met Infinity Total Protection

Op CPX in Barcelona introduceert Check Point een nieuw beveiligingspakket waarbij een vaste kost per gebruiker per maand volstaat voor bescherming op niveau van hardware, network en software, inclusief bijhorende ondersteuning.

 
Beveiligingsbedrijf Check Point praat in Barcelona uitgebreid over de huidige stand van cyberdriegingen, en de doorgaans te beperkte bescherming die bedrijven daar tegenover zetten. Eén van de belangrijkste redenen waarom professionele security vaak achter de feiten aanholt, is puur praktisch. Voor een goede beveiliging heb je niet één softwaresuite nodig, maar een verzameling van technologieën voor detectie, preventie en respons en dat voor alle verbonden toestellen en het netwerk zelf. Implementatie van zo’n waaier aan beveiligingstechnologie is een taak die zelfs de meest doorwinterde IT-specialist nachtmerries geeft.
 
Infinity Total Protection komt tegemoet aan dat praktische euvel. Onder de noemer verzamelt beveiligingsspecialist Check Point al zijn beschermingstechnologieën, inclusief bijhorende hardware. Bedrijven kunnen vervolgens een abonnement nemen op Infinity met een vaste kost per gebruiker per maand. Die abonnementsformule maakt de werkelijke kosten van een adequate bescherming vooraf overzichtelijk, en zorgt er meteen voor een 360 graden-aanpak volgens de meest actuele best practices.
 
Denk concreet voorbji Endpointbescherming aan netwerkdetectie, log-anayse, policybeleid, antiransomwarecapaciteiten en zelfs bescherming tegen nieuwe dreigingen zoals Meltdown en Spectre. Onder infinity valt de hele IT-infrastructuur, van laptop over mobiel toestel tot server en netwerk. Ook gegevensbescherming door bijvoorbeeld encryptie zit in het aanbod inbegrepen. Check Point gaat zelfs prat op de beveiliging van logingegevens voor de publieke cloud.
 
Langs de hardwarekant doet Check Point beroep op zijn 44000 en 64000 gateways. Op softwareniveau bestaat het aanbod uit een consolidatie van onder andere vSec voor cloudbescherming, Sandblast voor endpoint- en mobiele bescherming, en R80.10 voor het gecentraliseerde management van de hele beveiligingsomgeving.
 
Het nieuwe aanbod moet het eenvoudiger maken voor bedrijven van diverse formaten om hun bescherming in lijn te brengen met de actuele dreigingen. Zelfs kleinere KMO’s kunnen nu intekenen op state of the art-bescherming, en dat met een heel duidelijk kostenplaatje. Check Point maakt zich sterk dat het geconsolideerde service-aanbod het eerste van zijn soort.
 
https://www.smartbiz.be/achtergrond/173801/3-acties-die-je-als-administrator-kan-ondernemen-voor-meltdown-en-spectre/

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business