Nieuws

Samsung Galaxy S8 werkt eindelijk op Android 8.0 Oreo

Samsung Galaxy S8- en Samsung Galaxy S8+-gebruikers krijgen eindelijk toegang tot Android 8.0 Oreo in de nieuwste update.

Android-gebruikers met een Samsung Galaxy S8 krijgen eindelijk toegang tot Android 8.0 Oreo. Dat is zes maanden later dan de Google Nexus- en Pixel-gebruikers. Android Oreo werd in augustus 2017 gelanceerd

Binnen de 24 uur moet de update naar Oreo beschikbaar zijn voor de Samsung Galaxy S8 en de Samsung Galaxy S8+. Die toestellen maakten tot nu gebruik van Android 7.0 Nougat.

[related_article id=”222683″]

Net als bij andere Android-updates is het aanbevolen om een back-up te maken van belangrijke gegevens op je telefoon voordat je de update uitvoert. Verder moet je ook over voldoende batterijlevensduur en toegang tot een internetverbinding beschikken om de update te installeren.

Naast de Galaxy S8-serie, wilt Samsung ook een hoop andere toestellen in de toekomst updaten naar Android Oreo. Op de release van de updates voor de Galaxy Note 8, Galaxy S8 Active, Galaxy Note FE, Galaxy S7, evenals verschillende Galaxy A-, Galaxy J- en Galaxy C-toestellen, moet je voorlopig nog even wachten.

De overstap van voorgaande versies van het Android-besturingssysteem naar de meest recente versie, verloopt traag. Slechts 1.1 procent van alle toestellen maakt gebruik van de nieuwste versie, Android Oreo.

Androidandroid 8..0 oreomobielsamsungsamsung galaxy s8

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals