Nieuws

Microsoft rolt nieuw design Outlook.com uit

Microsoft voert zijn wijzigingen aan Outlook.com standaard door voor alle gebruikers.

Microsoft is gestart met de uitrol van een nieuw design voor Outlook.com naar al zijn gebruikers. Dat gebeurt gefaseerd in de komende weken.

Het nieuwe uiterlijk werd in augustus vorig jaar in bèta gelanceerd, zodat je er reeds vrijblijvend mee aan de slag kon gaan. Binnenkort wordt het automatisch de standaard voor alle gebruikers, zonder dat je daarvoor iets hoeft te doen.

De vernieuwingen aan Outlook.com brengen onder andere een verbeterde Skype-integratie met zich mee, zodat je kan videobellen vanuit je mailbox. De zoekfunctie zou beter moeten presteren in het bovenhalen van de correcte informatie en het uiterlijk werd in een moderner jasje gestoken, met nieuwe thema’s waar je uit kan kiezen.

Ondertussen sleutelt Microsoft ook aan de agenda en contactenlijst in Outlook.com. Die worden nog niet standaard doorgevoerd, maar gebruikers kunnen er wel zelf op intekenen. Het volstaat daarvoor om de schuiver bij ‘Try the beta’ bovenaan aan te zetten. Zo kan je op elk moment ook weer de bèta verlaten.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business