Microsoft Office 365 dit jaar verkrijgbaar in Mac App Store

Op de jaarlijkse WorldWide Developers Conference heeft Apple laten weten dat Office 365 nu ook verkrijgbaar zal zijn in de Mac App Store.

 

Jubel en juich, want het is weer tijd voor de jaarlijkse WorldWide Developers Conference. Die loopt deze week van 4 juni tot 8 juni en belooft ons weer heel wat technologische openbaringen. Een van die openbaringen is dat Microsoft Office 365 nu ook verkrijgbaar zal zijn in de Mac App Store later dit jaar. Office 365 was eigenlijk al lang beschikbaar voor Mac, en werd ook continu geüpdatet met nieuwe features. Office 365 via de Mac store installeren zorgt er nu wel voor dat Macgebruikers over een gezamenlijke plaats beschikken om hun updates te beheren.

 

Welverdiend enthousiasme

Het enthousiasme over de nieuwe Mac AppStore is dus welverdiend. De eerste versie van de Mac App Store werd gelanceerd in 2011 en was onderverdeeld in een aantal categorieën zoals “fotografie” en “productiviteit”. Apple heeft echter de tijd genomen om te bestuderen hoe gebruikers omgaan met hun Mac-producten en is tot een aantal belangrijke conclusies gekomen. Zo heeft Apple een nieuwe ‘donkere modus’ geïntroduceerd, evenals een nieuwe gebruikersinterface, videopreviews, een app ranking en veel meer. Apple heeft ook zijn feedbackopties verbeterd; ratings en recensies nalaten is nu veel makkelijker.

 

Momenteel biedt Microsoft nog maar 5 applicaties aan op de Mac App Store: de Remote Desktop, de OneDrive, OneNote, Band Sync en RMS Sharing. Dat is niets vergeleken met de omvangrijke bibliotheek die Microsoft aan iOS aanbiedt; dat zijn er namelijk meer dan 20, waaronder Microsoft Edge, OneDrive, Xbox, Mixer, Skype en meer.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business