Nieuws

Ikea en Sonos werken samen aan slimme luidspreker

Ikea en Sonos werken samen aan betaalbare en intelligente wifi-luidsprekers voor in je woning en onthullen de Ikea Symfonisk-reeks.

Ikea trekt de kaart van slimme toestellen en toont voor het eerst een intelligente speaker. Het gaat om een samenwerking met fabrikant Sonos. Dat maakte Ikea bekend op haar website. De Symfonisk-reeks is het resultaat van een langdurige samenwerking.

[related_article id=”225203″]

“Veel mensen dromen van ingebouwde geluidssystemen, maar weinigen kunnen het betalen. Ons doel is om met ons collectieve werk ruimte te besparen, koorden te verwijderen, rommel onzichtbaar te maken en geluid en muziek op een mooiere manier het huis in te brengen “, zegt bedrijfsleider voor Ikea Home Smart Björn Block.

De intelligent Symfonisk-luidspreker is een wifi-speaker die werkt met alle andere Sonos-producten. Verder wil Ikea een veelzijdige luidspreker afleveren die je met beugels kan bevestigen op een muur of in bestaande meubelstukken.

Ikea benadrukt dat het voorlopig gaat om een eerste prototype van de Symfonisk-luidspreker. “Ikea en Sonos hebben nog veel van elkaar te leren, en veel te ontdekken op het gebied van muziek in huis”, besluit Björn.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business