Nieuws

Sony Pictures verspreidt volledige film op YouTube in plaats van korte trailer

Op het officiële YouTubekanaal van Sony Pictures verscheen een opvallende video. In eerste instantie leek het te gaan om een trailer van hun film 'Khali the Killer', maar bij nader inzien betrof het de effectieve film die integraal op YouTube stond.

De flater werd opgemerkt door een oplettende Reddit-gebruiker. Het was uiteraard niet Sony Pictures’ bedoeling om de film gratis beschikbaar te stellen op YouTube en de misstap werd na een 6-tal uur gecorrigeerd door de video terug offline te halen. Dat weerhield zo’n 11.000 kijkers er echter niet van om de video van 89 minuten en 46 seconden te bekijken. Er lijkt een geurtje te zitten aan de hele kwestie want het is natuurlijk behoorlijk ongeloofwaardig dat een korte trailer effectief werd verward met een volledige film. Wegens de omvang van het bestand zou het namelijk veel langer duren om een volledige film te uploaden in vergelijking met een korte trailer. Of het een marketingstunt betreft of werkelijk een kolossale flater, daar hebben we voorlopig het raden naar.

De film werd op 24 november 2017 uitgebracht in onze contreien en vertelt het verhaal van een huurmoordenaar uit Los Angeles. Sinds zijn release heeft de film overwegend negatieve beoordelingen ontvangen en slechts een geringe naambekendheid verworven.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business