Nieuws

Amazon lekt nieuwe dubbele draadloze oplader van Samsung

Samsung heeft momenteel al een dubbele draadloze oplader in hun gamma. Dat deze oplader binnenkort een opvolger krijgt, heeft Amazon per ongeluk verklapt op een persevent.

Amazon behoort dan wel tot de grootste webwinkels, maar op het vlak van geheimen bewaren, hebben ze nog wat bij te leren. Op een persevent hebben ze namelijk een technologisch nieuwtje van Samsung onthuld: de Wireless Charger Duo, een dubbele draadloze oplader. Jammer genoeg was dit ruim voor de officiële bekendmaking door Samsung zelf.

Geruchten rond deze nieuwe oplader deden al even de ronde, maar de officiële bevestiging liet op zich wachten. In feite laat deze bevestiging nog steeds op zich wachten, aangezien Amazon deze Wireless Charger Duo gisteren per ongeluk heeft gelekt op de persconferentie voor hun aanbod tijdens de feestdagen.

De Wireless Charger Duo heeft twee oplaadplekken, eentje die rechtop staat voor een smartphone en een liggende die bedoeld is voor een smartwatch. Dit is niet de eerste dubbele draadloze oplader die Samsung op de markt brengt, maar deze onderscheidt zich van de rest door het rechtopstaande oplaadgedeelte. De oplader wordt van stroom voorzien door een USB-C-kabel en kan waarschijnlijk ook toestellen met quick charge probleemloos opladen.

Voor meer details over deze nieuwe oplader is het wachten op de officiële bekendmaking ervan door Samsung zelf. Er wordt gegokt dat Samsung de oplader bekend zal maken op 9 augustus samen met hun nieuwe smartphone, de Galaxy Note 9 (dezelfde Galaxy Note 9 die eerder vandaag ook gelekt is).

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business