Nieuws

Nieuwe Google Pixel 3 en 3 XL-smartphones mogelijk gelanceerd op 4 oktober

Google is druk bezig met de voorbereidingen voor de nieuwe aanstaande Pixel-smartphones, zo blijkt uit onder andere een advertentie op haar eigen ‘Famebit’ platform voor YouTubers.
Sinds 2016 is Google een eigen serie van Pixel-toestellen gestart, sindsdien heeft het bedrijf ook een tweede generatie onthuld in 2017. Inmiddels beginnen we steeds meer naar het einde van 2018 toe te werken en komen ook de nieuwe Pixel toestellen eraan. Een nieuwe bron wijst op een mogelijke onthulling van de nieuwe toestellen op 4 oktober.De nieuwe informatie is afkomstig van Famebit, YouTube’s eigen website om fabrikanten producten te laten promoten via YouTubers. Google lijkt het platform zelf ook te gebruiken, zo blijkt uit een gedetailleerde advertentie op het platform over de Pixel 3. In ruil voor verdiensten kunnen Canadese YouTubers de Google Pixel 3 uittesten, en vervolgens in een video de ervaringen uitgeven over het gebruik van de toestellen. Een opvallende toevoeging in de advertentie is de releasedatum van 4 oktober, welke in lijn staat met eerdere evenementen.

Specificaties

Vrij weinig lijkt nog onbekend over het toestel. Vrij recent kwam OnLeaks nog met afbeeldingen van de Google Pixel 3 en 3 XL naar buiten. Duidelijk zichtbaar is dat de achterkanten nu ook gemaakt zijn van glas, in plaats van aluminium zoals eerder het geval is. Ook krijgt de Pixel 3 XL een (behoorlijke) notch om de algehele schermranden te verkleinen. De ‘kleine’ Pixel 3 krijgt geen notch, maar wel kleinere schermranden vergeleken met de huidige generatie Google Pixel toestellen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business